JakVen.cz - nová řada originálních únikových her

Recenze

Team Predators napsal recenzi na náš email info@jakven.cz
10. července 2018

Výborná dostupnost lokality a bezproblémové parkování.
Příjemná, čistá a moderní vstupní zóna s nabídkou občerstvení.
Velmi příjemný roommaster, vstřícný, ochotný a vtipný. Věnoval se nám nenuceně a přitom s nepředstíranou pozorností, prefektně nás uvedl do atmosféry, která nás okamžitě pohltila.
Interiér hry je bezvadný. Přesně jak je uvedeno na webu, vkusná zábava a přitom napětí a silná atmosféra. Dobové rekvizity a charakter hry je bez přehánění unikátní, autorovi hry se to skutečně povedlo a příběh je skvěle, až udivujícím způsobem promyšlen, a to až do konce. Všechny technické detaily fungují na 100 %. Autor Masny rozhodně nemusí litovat čas který věnoval této únikovce. Potvrdilo se nám, že každý escape je především o souhře a komunikaci týmu pouze v kombinaci s kvalitním roommasterem, který dokáže sledovat hru a hlavně správně odhadnout sílu týmu.
Všem escaperům jednoznačně doporučujeme tuto nefalšovanou ryze českou únikovku. Těšíme se na pokračování příběhu, určitě dorazíme ve stejné sestavě.
Team Predator


Peťula Vargová napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
23. říjen 2017

Top top top! Tohle si přesně představuji pod pojmem exitová hra!
Originální, skvělý prostor, příběh naprosto famozní a vizuál a videa tak silné, že jsem kolikrát zapomínala dýchat! :) Málo dekorací, takže je to celé takové autentické a surově chladné, skvělé!
Spousta technických vychytávek, málo klasických zámků, roommasterka naprosto skvělá, hrozně milá holčina , se kterou by se tam určitě daly prokecat hodiny. :))...
Nemůžu se dočkat druhého dílu, vážně, už to bude? Už ? Už? ..


Danča Mokrá napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
2. červenec 2017 ·

Každá únikovka je něčím originální, ale tahle mi naprosto vyrazila dech. Příběh je strhující, šokující, naprosto jsem se do něj ponořila. Audiovizuální efekty jsou skvělým doplňkem, který dokreslí atmosféru. Po uniknutí mi bušilo srdce ještě ve vítací místnosti a nadšená jsem byla i pár dní po (vlastně jsem nadšená ještě teď :D).
Samotné hádanky byly zábavné, všechny dávaly smysl a měly logickou návaznost (po několika ne zase tak dobrých zkušenostech s jinými únikovkami je tohle něco, co opravdu oceňuji ze všeho nejvíc). Některé hádanky nás potrápily, některé nám došly hned, jednou jsme se zasekli díky tomu, že jsem špatně prohledala určité místo :D Utekli jsme nakonec v nějaké 51. minutě a pár drobných, musíme ještě zapracovat na těch rozjezdech, které máme vždycky pomalé. :D
Menší plusy připisuji i za pár drobností "navíc":
1) Escape room je lehce k nalezení a je přehledně označená reklamou na sklech a dveřích (opravdu, kolikrát těžší než utéct, je jí nejdřív najít, jak řekl Tom, nejdřív je to Inscape a pak až Escape :D)
2) Možnost použití WC přímo ve hře a možnost kdykoliv během hry pít (chápu, že některé prostory nedovolují WC ve hře, ale je to příjemný bonus)
3) Příjemná obsluha. S nepříjemnou obsluhou jsme se sice setkali jen jednou, ale i to bylo důvodem (vedle odfláknuté hry), proč nechceme vyzkoušet jejich druhou místnost. Slečna tady byla milá, všechno vysvětlila, po uniknutí si s námi ještě povídala a sdílela svoje zážitky z jiných escape a i to se podepíše na celkovém požitku ze hry.
4) Atmosféra je navozená silným příběhem a ne lekačkama.
Neskutečně moc se těším na pokračování a další místnosti. Pár únikovek máme za sebou a já osobně jí stavím společně s TepScape na 1. místo.


Michaela Kostelejová napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
29. prosinec 2016

Kravská Jelita
Tak přátelé, máme tu letos poslední naší recenzi… Další bude až v novém roce :D Útěk v čase 30:25 a zatím jsme tu rekordmani ;)
Poslední letošní escape s názvem JAKVEN – úniková hra , byl velmi povedený. Již od samého začátku plánování, najít v tomto měsíci jeden den volna, který by vyhovoval všem, byl skoro nadlidský úkol.. Práce, škola, povinnosti, svátky, přípravy na Vánoce a mohla bych pokračovat dál a dál … No ale to bychom nebyli my, abychom něco nevymysleli ;). Slovo dalo slovo, našel se vhodný datum i čas a nenapadlo nás nic lepšího, než pozvat naše přátelé Galantní jeleny ať si jdou zahrát tento escape s námi. Jeleni výzvu přijali! A opravdu si nemyslete, nebyla to žádná hecovačka, či nějaké soupeření. Je fajn, když v tomto herním světě poznáte super lidičky se stejnou mentální poruchou a k tomu ještě jsou Galantní :D :D to pak nemá chybu. Tak rezervace hry na ten samý den po dohodnutí s oběma týmy proběhla kupodivu v pořádku… no z naší strany určitě: D .. jen Jeleni v tom měli krapet bordel, ale ten se co nejdřív vyřešil a mohlo se jít hrát.
Už při příjezdu se na nás usmívala partička Jelenů, kteří to měli zdárně za sebou a v nádherném čase!!! A po chvilce se ozval náš Kapitán Jelimán, že je porazíme v čase: D samozřejmě, že to byl vtip, ale hecovat nás musel: D a hlavně upřímně …. umíte si představit, jak by řádil i kdybychom o vteřinu byly za nimi ?! Kdo by to pak měl pořád na talíři… samozřejmě že my : )))))) .. jooo a Kapitáne Jelimáne Velko- úžasný – lepý kapitáne, všech jelit samozvaný králi a tak dále, když už si čteš tuhle recenzi mohl bys nám taky dát už tu výhru z minulé sázky ! :P
K tomuto escapu jsme byli upřímně dost skeptičtí z důvodu zhlédnutí videa, které nám nic moc neříkalo a ani nás nijak nezaujalo. No opravdu nedávejte na první dojem z videí… tady se opak stal pravdou !!!
Při vstupu do herních prostor, nás přivítala sympatická slečna, která nás do příběhu vtáhla, a mohlo se začít hrát. Po menším Vánočním občerstvení jsme skočili do první herní místnosti. No fajn, tak máme pokyny, prohlídli jsme prostory a jako kde začít :D Všude bylo všeho dostatek a nějak jsme pořád měli ruce prázdné a v nich žádný klíč ani kód, prostě nic co by nám pomohlo :D Po chvilce pátrání nás zde čekalo velice příjemné zpestření hry , a co to bylo ? To si necháme pro sebe ,to si musíte jít zahrát ! Tento escape je první, který měl tento prvek takto zpracovaný a že už jsme jich pár projeli :D
Úplně Vás to vtáhne do příběhu, že místy máte pocit, jako by se to odehrávalo právě Vám. No neskutečnej mazec.. Místnosti jsou perfektně zpracované a jejich herní prostor naprosto skvěle využit, nic přeplácaného, nic bijícího do očí, kde si říkáte ..proboha co to tady zas je… naprostá souhra. Úkoly zde měli hlavu i patu, parádně na sebe navazovaly a i zde nás mile překvapilo pár udělátek a vychytávek . Hrou jsme procházeli v celkem dobrém tempu, nikdo z nás hlavně neměl pojem o čase. V danou chvíli přestanete myslet na to, že máte utéct a necháváte se zcela pohltit příběhem. Žene vás myšlenka,že musíte vyřešit tu záhadu co se tenkrát v masně stala. Ještě dlouho po hře, jsme vstřebávaly prožitky a jednoznačně jsme se shodli, že tento escape si zaslouží nejenom 5 hvězd, ale i do rozjezdu naší krásnou samolepku!


Andrea Moulisová napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
14. květen 2017

WAU!!! Ani nevíme, jak s recencí začít, protože ještě teď zpracováváme dnešní zážitek ???
Tohle byla naše čtvrtá únikovka, ale absolutně jsme netušili, že nás čeká taková pecka. Vyrazili jsme na ni lehce unaveni po dlouhé sobotní noci a navíc na poslední chvilku oslabeni o jednoho parťáka z týmu. Přivítala nás moc milá slečna, která nás uvedla do příběhu a mohli jsme začít hrát... Prošmejdili jsme první místnost, která na první pohled vypadala jako " klasická" únikovka - najít kód, zámek, klíč a jedem dál. Ovšem po chvilce přišel zvrat v podobě parádní technický vychytávky a pak už to jelo! Jedno překvápko za druhym a my jsme se nestačili divit. Díky úžasnýmu zpracování nás hra naprosto pohltila a my jsme měli pocit že příběh masny opravdu prožíváme. Jak hra gradovala, měli jsme husí kůži po celém těle, navíc závěr byl fantastický. Klobouk dolů před celým příběhem i technickým zpravováním, jde vidět že je za tím obrovská práce a že vás to baví. Vzhledem k tomu,že jsme měli jeden ze slabších dnů (sobotní noc byla náročná), děkujeme slečně za nakopnutí ve chvilkách temnoty :D Celou cestu domu jsme se nedokázali bavit o ničem jiném, proto děkujeme za vyjímečný zážitek a těšíme se na pokračování


Čestíček Kučera napsal recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
31. leden

Přestože to byla má první unikovka, tak nastavila laťku hodně vysoko! V první řadě propracovaný a pěkný příběh, dal pěkné a historicky autentické prostředí, hadanky tak akorát, ze se potrapite, ale nezaseknou vas na nesmyslech. Ač ma hra dobrou a napinavou atmosféru, není lekací a přehnaně strašidelná (nemusite se bat přivést bojacnejsi polovičky ).
Zkrátka napínavá a zajímavá detektivka z první osoby :) dekujeme!


Lucie Mašková napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
21. listopad 2017

Jako jedni ze čtyř tvůrců jiné únikové hry umíme ocenit veškerou práci, kterou tým JakVen musel vynaložit, aby vše vypadalo a fungovalo správně. Vám se to povedlo, hra je pěkně propracovaná, příběh nás bavil a můžeme všem jen doporučit. Opravdu palec nahoru. Těšíme se na Vás. Mašouni


Martin Kozma napsal recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
26. listopad 2017

Skvělá tématická únikovna založena na silném a propracovaném příběhu. Určitě doporučuju! :-)


Hasiči Ostrov napsali recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
5. říjen 2017

Díky výhernímu voucheru jsme zavítali do této únikovky a ani nevíme jak začít. Kždá únikovka je něčím originální a tahle nás okouzlila.Moc doporučujeme,atmosféra,příběh,úkoly,audio efekty,prostě super....Už se těšíme na pokračování :)


Edita Zemancová napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
12. srpen 2017

Skvěle vymyšlená úniková hra, do které je zakomponovaný i poutavý příběh. Pár her už za sebou mám, ale tato opravdu dokáže nadchnout. Také paní, která nás se hrou seznamovala byla příjemná a vše nám vysvětlila. Určitě se s partou vrátíme i na pokračování až bude hotové :)


Marie Pečová napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
11. červenec 2017

Tohle byla naše první únikovka a opravdu moc jsme si ji užili. Zaujalo nás, že hra měla svůj příběh, který byl ještě navíc propracovaný a zajímavý, pořád jsme chtěli vědět, jak bude pokračovat. Ve hře vše fungovalo tak, jak mělo a technické věci byly dobře a do detailů vymyšlené. Roommasterka byla velmi milá a všechno nám vysvětlila. Když jsme si nevěděli rady, v pravý čas nás navedla správným směrem. Rozhodně bychom tuto únikovku všem doporučili, neuděláte chybu. A moc se těšíme na další pokračování :) .


Alenka Halamásková napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
24. září 2017

Hru jsem si moc uzila, vyborne technicky zpracovana, poutavy pribeh. Urcite doporucuju vsem a tesim se na pokracovani??


Jindřich Pavézka napsal recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
2. duben 2017

Rozhodně doporučujeme si jít zahrát !!! Skvěle technicky propracovaná hra. Jde vidět, že tvůrci hru dotáhli do nejmenších detailů. Žádné zbytečné předměty, převážně herní prvky. Vtáhlo nás to do děje a občas bylo potřeba se opravdu znovu zamyslet, aby jsme se posunuli dál. Za nás ?


Zuzana Němečková napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
12. červen 2017

Úžasný zážitek a to už máme něco za sebou .Vše perfektně propracované do detailu ,žádná nuda ,mozky pracovali na 100% .Fakt jsme se bavili.Děkujeme


Rudolf Jks napsal recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
1. červenec 2017

Naše první únikovka a musím říct, že naprosto skvělá. Perfektně promyšlená a připravená. Příběh propojený s dobou nedávno minulou gradoval a vtáhl nás do děje. Úplně jsme ztratili přehled o čase. Děkujeme ?


Maruška Týlová napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
13. červen 2017

Úžasný zážitek,suprově dokonalé mohu jen doporučit,už ted se těšíme na pokračovaní,ještě celé odpoledne jsme řešili jak a co jme měli udělat,děkujem za supr hodinu.


Blanka Pašková napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
18 leden ·

Super, super, super! Skvěle zpracované, autentické prostředí, originální prvky, prostě jsme si to užili. Doufám, že máte stále v plánu vybudovat pokračování. ???


Janička Šarki napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
26. listopad 2017

Moje pata unikovka, kterou radim mezi ty lepsi ? Bylo to skvele propracovane a obohacene o zajimavy pribeh. Moc jsme si to uzili! ?


Oldřich Palas napsal recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
30. září 2017

Vřele doporučujeme!!! Super hra a příběh,který nás doprovázel celou hrou...Bylo to super až jsme byli zklamaný,že je konec a hra dál nepokračuje,ale už se těšíme na pokračování???


Luky Šťastný napsal recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
24. srpen 2017

První úniková hra a už jsem závislák!


Petra Tacoleží Kaucká napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
23. červen 2017

Naše 5. únikovka...jednoznačně nejlepší...výborný příběh, skvělé vychytávky! Těšíme se na pokračování! :)


Jolana Kotousová napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
8. srpen 2017

Jednim slovem bomba!!! Super zazitek a skvela hra....parada!!!! ????


Lubor Kopecký napsal recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
18. leden 2017

Rozhodně nejlepší úniková hra, jakou jsem kdy viděl a zažil. Skvělé rébusy, české prostředí z 50. let a hlavně hlubší téma, které ostatním hrám chybí.


Kitty Svitková napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
11. červen 2017

Rozhodně doporučuji si jít zahrát! Hra je skvěle zpracovaná i do tech nejmenších detailů. :-)


Míra Novotný napsal recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
24. únor 2017

Mohu doporučit. Vynikající prostředí, technicky propracované, skvělé efekty a příběh, který Vás celou hru provází. Jednoznačně jedna z nejlepších her, kterou jsem navštívil.


Jana Kolářová napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
16. duben 2017

Hra se nám moc líbila. Bylo to opravdu moc pěkně promyšlené a promakané. Určitě doporučuji :) Skvělý zážitek :)


Jana Eichler Honců napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra –
Hvězdičky (5/5)
23. červen 2017 ·

Nemám slov, jak moc skvělý to bylo!


Kačenka Krupková napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
18. únor 2017

Úniková hra se nám moc líbila, pěkný příběh. Šlo nám to velice dobře ?


Bohumila Hurtová napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
1. květen 2017

Moc se nám u vás líbilo, bylo to moc fajn.


Marinka Markéta Gažincová napsala recenzi na Facebook JakVen - úniková hra
Hvězdičky (5/5)
20. leden 2017

Hezký příběh suprově vymakaný doporučuji všem !! Moc mě to bavilo ???


Eduard Šimánek napsal recenzi na Tripadvisor
Hvězdičky (5/5)
22. března 2018

Skvělý a reálný příběh
Perfektní úniková hra v autentickém prostředí. Není to jen "zámečkování" u stolu po babičce. Audio a video doprovod jsou perfektní a navodí atmosféru. V "únikovce" můžete jíst i pít a dokonce tu máte k dispozici i WC:-) Room master byl skvělý, ochotný a přátelský. Nápovědy jsou možné, ale můžete se domluvit, že budou až na požádání. Já a manželka jsme byli velice spokojení a odjížděli jsme pobaveni. Přidanou hodnotou je, že se chystá pokračování příběhu! Už se s manželkou moc těšíme. Eduard Šimánek


Filip H napsal recenzi na Tripadvisor
Hvězdičky (5/5)
19. listopadu 2017

Velmi propracovaný escape, doporučuji určitě navštívít. jedná se o velmi propracovaný escape. Náročnost je vyšší, ale vyšší je i technické zpracování hry. Lehce jsme zaváhali kvůli poměrně dost širokému okruhu možných aktuálně řešených úkolů.


Sedyjenda napsal recenzi na Tripadvisor
Hvězdičky (5/5)
9. ledna 2017

Zatím nejlepší. Byl jsem sice zatím jen v 6-ti escapech, ale tenhle byl zatím nejlepší. Vřele doporučuji všem. Nechybí tajemství, napětí ale hlavně příběh - jako byste se ocitli přímo v něm. Naprostá spokojenost!.


Kristýna napsala recenzi na Slevomat
Hvězdičky (5/5)
22. 3. 2018

Únikovka výjimečná zvukovými a obrazovým záznamy vytáhla do atmosféry.


Martin napsal recenzi na Slevomat
Hvězdičky (5/5)
12. 1. 2018

Pěkně zpracovaná únikova místnost, a vše perfektně fungovalo. Navíc báječný personál


Lucie napsala recenzi na Slevomat
Hvězdičky (5/5)
4. 12. 2017

Chtěla bych pochválit slečnu/paní, která nás uvedla do děje. Byla velice příjemná a usměvavá, děkujeme! :) Nemáme co vytýkat. :)


Dalibor napsal recenzi na Slevomat
Hvězdičky (5/5)
11. 11. 2017

Celkem zajímavý příběh, přiměřená obtížnost a fajn obsluha. Líbilo se nám.


Hana napsala recenzi na Slevomat
Hvězdičky (5/5)
30. 7. 2017

Skvělá, napínavá a tajemná únikovka. Těšíme se na pokračování.


Aleš napsal recenzi na Slevomat
Hvězdičky (5/5)
28. 7. 2017

Úžasný zážitek, skvělé zpracování, perfektně nás to vtáhlo do děje, ideální prostory.


Meziklasi napsalo recenzi na Firmy.cz
Hvězdičky (5/5)
19. ledna 2017

Inspirující místo pro moderní zábavu.


Jakub Pašek napsal recenzi na Google
Hvězdičky (5/5)

Technický provedení hry je úplně jinde (rozuměj geniální), příběh je vymyšlený skvěle a všechno to do sebe zapadá. Navíc za tim stojí skvělý lidi :).. za 5 hvězd! Těším se na další hru.


Anděla Svobodová napsala recenzi na Google
Hvězdičky (5/5)

Jedna z nejlepších únikovek, kterou jsem hrála. Vše je do detailu propracované, nechybí příběh a hodně přemýšlení. Mohu doporučit. Skvělá hra :-)


Miroslav Novotný napsal recenzi na Google
Hvězdičky (5/5)

Vynikajici unikovka, kterou Vas bude provazet silny pribeh az k necekanemu konci.


David Sokol napsal recenzi na Google
Hvězdičky (5/5)

Perfektní úniková hra. Nejlepší jakou jsem doposud hrál. Příběh je skvěle propracován. Prostory a atmosféra dokonalá!


Kaja Zavadilová napsala recenzi na Google
Hvězdičky (5/5)

Skvěle propracovaná hry, která ve mě zanechala spousty dojmu a zážitků. Moc děkuji


Lubor Skryto napsal recenzi na Google
Hvězdičky (5/5)

Funkční, promyšlené, vyvážené, působivé a inspirující!




Sphere
CARTE

Provozovatel

Ing. Kateřina Rácová

Sídlo:
Poděbradova 1210/20
430 01 Chomutov

Kontakt

Telefon:+420 728 124 121
Website: www.jakven.cz
Facebook: jakven.cz

Adresa:

Kadaňská 3744
Chomutov
43003